LAGU POP SURINAME

1.AKU SENENG KOWE

2.KADO TRESNO

3.OJO SALAH TOMPO

4.TRISNO TANPO WATES

5.ROSO TRISNO

6.WONG TUWO

7.KARI MEREM

8.KULO MRIKI

9.PINGIN WERO KOWE

10.PINGIN KENAL KOWE

11.KATRESNANING IBU

12.WIS SUWE

13.UDAN SALAH MONGSO ~ NINA

14.ORA ONO LIYO ~ ILSE SETROREDJO