LAGU POP SURINAME

1.AKU SENENG KOWE

2.KADO TRESNO

3.OJO SALAH TOMPO

4.TRISNO TANPO WATES

5.SAYANG ~ OJO SAMAR AKU MUNG DUWEKMU

6.WONG TUWO

7.KARI MEREM

8.KULO MRIKI

9.PINGIN WERO KOWE

10.PINGIN KENAL KOWE

11.KATRESNANING IBU

12.WIS SUWE

13.UDAN SALAH MONGSO ~ NINA

14.ORA ONO LIYO ~ ILSE SETROREDJO